Google
 

Tuesday, January 24, 2006

(Ε)ΞΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ? SERIAL KILLER 2

Διαβάζοντας τα κείμενα μου είδα πως το μόνο που διαφαίνεται είναι πως μια ψυχονευρωτική Ελληνίδα έχει πάει στην Ινδία. Κατηγορεί ότι της φαίνεται παράξενο και δεν μπορεί να εξηγήσει και το μόνο που θέλει είναι να φύγει.
Εν μέρει, ......είναι κάπως έτσι αλλά σοβαρά τώρα, υπάρχουν και πολύ όμορφα πράγματα στη χώρα αυτή. Με τη μόνη διαφορά πως δε μου έχουν αποκαλυφθεί!! Φταίω?
Οπότε προσπαθώ να δώσω μια νότα γέλιου σε ότι μας συμβαίνουν γιατί αν συνέβαιναν και σε σας να δώ πως θα αντιδρούσατε!! Εδώ σε θέλω κάβουρα, στην Ινδία.
Και μπορεί σε πολλούς απο εμάς να έκανε καλό ένα ταξιδάκι εδώ για να εκτιμήσουμε όλα όσα έχουμε ως αυτονόητα στη ζωή μας.
Επειδή όμως απο όλους αυτούς που διαβάζουν το blog μας, μόνο εμείς είμαστε εδώ, πρέπει να ανεχτείτε και τα σχόλια μου!!!Δημοκρατικές διαδικασίες.
Λοιπόν, βρισκόμαστε πίσω στο πολύ ωραίο μέρος που έρχονται και πολλοί Honeymooners.
Βλέπεις ζευγάρια χέρι χέρι στο ξενοδοχείο και ξέρεις πως είναι στο μήνα του μέλιτος. Καταρχήν γιατί περπατάνε χέρι-χέρι, αν είσαι παντρεμένος καιρό δεν το κάνεις!!Και γιατί να μην είναι απλά ζευγάρι θα μου πείς? Γιατί στην Ινδία όταν μένεις με κάποιον άλλον είτε σε διαμέρισμα είτε σε ξενοδοχείο (χειρότερο!) πρέπει να είσαι παντρεμένη. Φοράνε και ένα ειδικό κολιέ να δείχνουν οτι είναι παντρεμένες οι κοπέλες. Ειδάλλως αν δεν είσαι παντρεμενος και κάποιος ειδοποιήσει τις αρχές μπορούν να σου απαγγελθεί κατηγορία. Και όχι μόνο αυτό αλλά το μαθαίνει σε χρόνο dt η γειτόννισα και παίρνει τον πατέρα σου και του λέει για την κορούλα του!!!Δεν εχω διασταυρώσει μετά αν σε ξυρίζουν και σε πετροβολούν αλλά φαντάζομαι δεν το διακυνδινεύει κανείς!Και καλά κάνει.
Είναι λοιπόν τα ζευγάρια στο ξενοδοχείο (κάτσε να δω φοράνε τον κολιέ ή θα αρχίσω τα τηλέφωνα??) είναι και πολλοί ινδοί με τα καλά τους παιδάκια που με τις φωνές τους και τις στριγγλιές του κάνουν πιο ειδυλλιακό το σκηνικό. Περιμένουμε άλλωστε την πρωτοχρονία και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Παρόλο που στην αρχή θέλουμε να φύγουμε αποφασίζουμε να μη μας πάρει απο κάτω. Τι άλλο μπορει να μας συμβεί? Θα κάτσουμε 3 μέρες (τόσες πολλές???) και θα ξεκουραστούμε. Αλλά συμφωνήσαμε να μην πούμε κάποιες λέξεις όσο θα είμαστε εκεί για να περάσουμε καλά. Τις λέξεις, ελλάδα, γονείς, κρύο, και καθαριότητα. Αν το κράτούσαμε αυτό θα ήταν ιδανικά όλα!!
Έτσι πέρασε η μέρα της πρωτοχρονίας. Ο νέος χρόνος μας βρήκε σε μια Ινδική ντίσκο με ντισκομπάλα στη μέση και ινδικά τραγούδια στο full! Ξαφνικά χωρίς την κλασσική αντίστροφή μέτρηση,9-8-7, κλείνουν τα φώτα. Τι κακιά σκέφτηκα που είμαι. Λέω συνέχεια πως δεν τους νοιάζει τίποτα κτλ. Να, έκλεισαν τα φώτα, θα τραγουδήσουμε κανά κλασσικό τραγουδάκι, θα βάλουν κανένα αγγλικό χριστουγιεννιάτικο τραγούδι. Και κείνη τη στιγμή άναψαν τα φώτα, συνέχισε η Ινδική μουσική και οι μόνοι που αγκαλιαστήκαμε είμασταν εμείς. Φαντάζομαι θα μας έβλεπαν και θα έλεγαν πόσο πολυ αγαπιόμαστε για να αγκαλιαζόμαστε και να φιλιόμαστε!!!!HALLO πρωτοχρονιάααααααααα!!!!!αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο!!!
Μέσα σε 2 δευτερόλεπτα είχαν φύγει όλοι απο την ντίσκο και μείναμε μόνοι μας...Και αναρωτιέμαι, αυτό ήταν? Δε θα δείξουν χαρά,συγκίνηση? Νέος χρόνος είναι, δε θα δείξουν κάτι??Οι μόνοι χαζοχαρούμενοι μέσα στο ξενοδοχείο εμείς είμαστε?? Και μέσα σε ένα συνεφάκι πάνω απο το κεφάλι μου βλέπω τον οδηγό μας να μου λέει χαιρέκακα you, ..go to sleep!
...............................θέλω πίσω το 2005 και το θέλω τώρα.
Ευτυχισμένο (?) το 2006!
Η πρώτη μέρα του 2006 μας βρήκε να ψάχνουμε τον οδηγό μας για να πάμε να δούμε κανένα point μήπως και αλλάξουμε γνώμη. Επειδή όμως ο οδηγός κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο για οικονομία (και όμως!!) είπα να του δώσω 5 λεπτά να ανοίξει τα παράθυρα. Την ξαναπατούσα??μπα...δε σφάξανε!!
Βασικά ήταν λίγο πιο πού η ίδια ιστορία στο δρόμο. Τρελά ταξί που μας προσπερνούσαν σε δρόμο 1χ1 , και άνθρωποι που εμφανίζονταν απο το πουθενά με εισητήρια στο χέρι. Αν δεν έπαιρνες εισητήριο δε συνέχιζες τον ..δημόσιο κατά τα άλλα...δρόμο!!Τουλάχιστον είχε δρόμο!
Και φτάνουμε σε ενα πολύ διάσημο point με πολύ καλή θέα (είχα συνηθίσει τα φαλακρά βουνά) και πάρα μα πάρα πολλούς Ινδούς. Είμασταν οι μοναδικοί άσπροι!
Άλλη μια ένδειξη πως είμαστε οι μοναδικοί πανέξυπνοι δυτικοί που διαλέξαμε αυτό το μέρος. Και κεί που καθόμαστε μας πλησιάζει ένας ινδός και λέει στο γιάννη να τους βγάλει φώτο. Ε , πάω και γω πιο δίπλα και περιμένω. Αλλά ο ινδός χτυπιέται...no no…you , picture!! Τι έγινε ρε παιδιά??? Τι έπαθε??? Και μετά καταλάβαμε πως ήθελε να μας πάρει αγκαλιά όλη η παρέα του και να βγούμε μαζί τους φώτο!!Say what???
Και μετά επακολούθησε ο εξής διάλογος , Γιάννης : Am not the attraction here…the mountains photo….. Και ο ινδός : no, no, you and wife the attraction. You photo, together!!
Λές επειδή φορούσα γυαλία ηλίου να μας πέρασαν για celebrities? Και είμασταν και attraction και δεν το ήξερα?
Ήρθα στην ινδία για να μου πούνε ότι με λίγα λόγια είχα προστεθεί στα ήδη πολλά points της περιοχής??
Αν δεν την ψωνίσουμε στη χώρα αυτή δε θα την ψωνίσουμε ποτέ. Τελικά δεν ήθελαν να βγάλουν φώτο μόνο με το γιάννη (δεν έχει ξανθιές αντάυγιες εκείνος. Και του έλεγα βάψτα!Να τώρα, δεν τον θέλουν οι ινδοί) Και γω είπα όχι στη φώτο (με μίσησαν στάνταρ), γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε ποιά σελίδα του web θα εμφανιστείς.
Πηγαίνοντας προς την έξοδο όμως άκουγα τουλαχιστον 10 κινητά με κάμερα να μας βγάζουν φώτο!!!Ειδικά όταν ο γιάννης είδε μια μεγάλη παρέα με ινδές να τον κοιτάνε και τις χαιρέτησε έγινε χαμός. Γέλια παντού...κορίτσια ο Μπάρκουλης στην Ινδία!!
Στο γυρισμό προς την Πούνα σκεφτόμουν πως τελικά δεν περάσαμε και άσχημα. Εκεί που πήγαμε είχε πολύ καλό φαί, εξυπηρετικούς ανθρώπους αν έδινες και μια ρουπία παραπάνω. Πολύ καλό μασάζ ινδικό αν και σε σάπιζαν στο ξύλο (Ινδία ήθελες ? πάρε και αυτή , πάρε και κείνη καπιταλιστικό γουρούνι που εγώ δουλεύω και πρωτοχρονια, τα λόγια της μασέρ!!!)Και στο κάτω -κάτω, αν δεν πάθεις δε θα μάθεις.
Έβαλα τα γυαλία ηλίου και σκέφτηκα πως την επόμενη φορά που θα πάω εκδρομή θα πρέπει να κουβαλάω και αυτόγραφα!!!Την ψώνισα?Μπορεί...τι στην ευχή όμως μου αξίζει, στην Ινδία είμαι!!Οδηγέ...go home now!!!

5 Comments:

Blogger arkoudos said...

Ωραίο το σχόλιο απο τον/την tamara, σαν post... μαζεψτε τις εμπειρίες, πάντα θα είναι και καλές, και κακές..

Εκεί είναι ο θησαυρός της κάθε χώρας.

Περιμένουμε και άλλα post!

3:01 AM  
Blogger Psipsinel said...

telio to blog sas paidia. stin india den exo paei, i moni mou gnorimia me auti ti xora ine meso tis tv kai den mou ekane ke tin kaliteri entiposi.
perimeno perissoteres istories :)

5:14 PM  
Blogger Psipsinel said...

nigel den nomizo o giannis kai i yiota na anixane auto to blog gia na kraxoune kanena. to na zeis se mia xora kai na grafeis tis dikes sou empiries to dikeoute o kathenas.

6:16 PM  
Blogger Yian-Yiot said...

File nigel.
To sigkekrimeno blog einai pio poli xioumoristiko para exei diathesi na koroidepsei h na prosbalei. Signomi an auti einai h entiposi apo to blog. Siexise na mas parakoloutheis kai tha deis kai ta oraia pou exoume perasei sintoma. Giati h xora mexi simera mas exei gemisei empeiries. Kai kales ai kakes.
Arkoude euxarisotume poli gia to link. Xairomaste poli pou sou arese to blog. Gia na eimaste eilikrineis h oli idea gennithike diabazontas to diko sou blog.

8:48 PM  
Blogger Yian-Yiot said...

Se euxaristoume poli Λιλια. Oso gia ton odigo epibiosis einai poli kali idea. Alla to basikotero pou prepei na exeis gia na antapekseltheis stis diskolies einai xioumor. H asteia pleura ton pragmaton einai panta kai h pio ediaferousa. Bye

1:00 AM  

Post a Comment

<< Home